Guys, am o problema si am nevoie de ceva ajutor.

De vreo 2 sapt, a inceput sa o sune unu cu nr ascuns pe iubita mea. Initial a intrebat de Rodica, i-a zis ca e greseala si dupa aia a tot sunat-o sa intrebe acelasi lucru sau sa o injure. Ea are un iPhone 5S cu ultimul iOS (deci no jailbreak) si din ce am gasit pe net, singura solutie e un DND in care sa accepti calls doar de la persoanele pe care le ai in agenda. Dar aici e cam aiurea, intrucat mai suna si oameni pe care nu-i ai in agenda...

In weekend, i-am scos DND-ul si am asteptat sa sune, iar cand a facut-o, am raspuns. Era un distrus, beat, care avea chef de glume si ca sa nu para ca ma enerveaza si sa-i dau apa la moara, l-am luat la misto si la glume. Asta tot pasa telefonu pe la lume p-acolo, punea muzica, eu faceam misto cu aia si l-am jignit frumos pana a inchis. A sunat iar de vreo 3 ori si-i tot raspundeam cu "hai noroc bah! ia zi, ce s-a mai intamplat?" si faze de genu si s-a potolit. A doua zi la fel, cu "ooo, de cand asteptam sa ma suni! ce mai zici ? Ce-ti mai face sotia?" si a inchis cand i-am cerut sa mi-o dea la telefon

Momentan, sta tot cu DND-u, deci nu-i apare niciun apel, nici macar pierdut, ca-l baga direct in mesagerie, dar, repet, e enervant sa stii ca poti rata niste apeluri din cauza unor dobitoci de genu.

Ca solutie, am zis sa sunam la Telekom (ea avand abonament la astia si abia astept sa-i expire in Nov, ca sa treaca pe Vodafone) sa vedem daca putem afla nr de telefon si au zis aia ca nu poa' sa vada decat ce apeluri efectueaza, nu si ce primeste. Si sa mergem la politie, "poate" au ei ce sa faca, lucru pe care nu prea-l putem face, din lipsa de timp si de...well...timp. Pentru ca acolo o sa pierdem vreo 2-3h cu completarea unor declaratii inutile si probabil va dura 2-3-6 luni timp in care nu vor rezolva nimic, doar ca sa primim o instiintare cum ca nu s-a putt rezolva nimic.

Intrebarea mea acum: Stiti vreo solutie prin care sa pot bloca aceste numere ? Cu sau fara plata, dar ceva care sa functioneze ? Daca avea jailbreak, stiu ca existau cateva, dar asa ?