Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
Member
Bravo, Microsoft. Ma bucur ca au de gand sa faca o miscare asemanatoare celor de la Sony, in felul asta nu ii lasa chiar de capul lor. Stiu ca sunt voci care nu sunt de acord cu scaderea ciclului de viata a unei console de la 7-8 ani la 3 ani, dar cred ca situatia s-a schimbat radical, fata de perioada last-gen. Avansul tehnologic, cel putin al placilor video, este atat de rapid incat intotdeauna cineva isi va dori sa-si cumpere o mai multa putere de procesare. Ganditi-va ce se intampla in telefonia mobila. Sunt destui dintre dumneavoastra care cunosc persoane ce isi schimba anual smarphone-ul, il vand anul urmator, mai pun bani diferenta si isi cumpara din nou altul mai bun. Asa se va intampla si in domeniul consolelor. Ciclul de viata de 3 ani, consider ca este unul corect, tot ce ma intereseaza este backward compatibility cu titlurile mai vechi. O sa mi se spuna ca mai bine imi iau un PC. Pai am si PC, pe care il schimb odata la 3-4 ani.
Sunt incantat de ideea ca nu vom mai sta 7-8 ani ca sa platim pe un joc de consola cu 100 lei mai mult decat varianta de PC, iar acesta sa fie jucabil la sub 30 fps si rezolutie 720-900p. Stiu ca vor fi si discutii in contradictoriu dar eu unul, sunt incantat.
Last Edit :
@AndreiRobert6 > Nu cred ca vom vedea noile console la acest pret, cel mult 500 $ (sau 500 euro).