Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
why would anyone buy consoles instead of PCs anymore?
Because of that :

Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
Am terminat si eu primul act si primul episod. Jocul e foarte bun, iar action show-ul e cu adevarat captivant. Imi place sa vad ca ideea cu manipularea timpului e exploatata asa cum trebuie, fiind fan al acesteia. A fost unul dintre motivele pentru care Life Is Strange mi s-a parut foarte bun. Pare sa fie inceputul unei povesti excelente si nu ma mir, cei de la Remedy sunt foarte talentati.
Am o intrebare pentru cei care au terminat jocul o data sau de mai multe ori : alegerile pe care le faci influenteaza serios modul in care se desfasoara povestea?

Acum voi relata experienta pe care am avut-o cu jocul pe PC (platforma pe care il joc).

Parere personala : chiar daca ciclul de viata al unei console scade la 3-4 ani, tot mai cred ca pentru dezvoltatorii de jocuri este mai ok sa aloce bani mai multi in optimizarea unui joc de consola (un singur hardware) decat in portarea acestuia pe PC (vezi cazul sinistru al jocului Quantum Break, care pe Xbox One ruleaza perfect, pe PC este varza, inclusiv pe un Intel I7 6700 cu o placa video Nvidia GTX 970 ).