Single post: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One
-
Junior Member

Originally Posted by
raducucosmin
frate, eu nu reusesc sa cumpar nici din brazilia nici din ungaria. brazilia am incercat folosind vpn, intru si umblu ok pe site-ul in portugheza, accesez ea access, dar cand sa dau la cumparare ma re-directioneaza automat catre pagina din US. nu imi dau seama de ce. am incercat si sa schimb manual in linkul de achizitie en-US cu pt-BR si tot la us ma baga.
iar cu ungaria am schimbat regiunea in consola, am ajuns la pagina de achizitie in store unde pretul e 5990 ft pe an (intre 85-90 de ron), am bagat doua carduri unul visa si unul mastercard (de la BT), ambele activate si cu limite extinse pentru achizitii pe net, si pe care le folosesc frecvent online si degeaba. imi spune ca nu pot folosi aceasta metoda de plata si sa incerc alta.
Trebuie cumpărat din telefon, așa este cel mai ușor și rapid. Încearcă metoda 3 din thread folosită de mine, cu un program de VPN (eu folosesc VyprVPN și Incognito din Google Chrome; am folosit și altele, dar aproape jumătate din site-urile de geo-tagging tot în România mă arată). Iar pentru Ungaria nu am avut nicio problemă. Contul de microsoft și Xbox sunt pe US, dar când vreau să cumpăr ceva din Ungaria cel mai rapid doar schimb consola pe Hungary, restart și cumpăr imediat. Tot cu card Visa de la BT.

Originally Posted by
deusmars
Am reusit sa iau f1 2015 dupa ce am mutat pe ungaria. Acum sper ca nu o sa am probleme la jocurile luate din US ca am achizionat prea multe. Oricum ar fi e de rahat sa fiu nevoit sa apelez la tot felul de programe, vpn sau alte metode sa iau un joc in mod legal. Astia incurajeaza modatul si pirateria.
Din moment ce nu au România pe live, ne descurcăm și noi cum putem.

Originally Posted by
raducucosmin
Are cineva idee ce fac gresit? Ar trebui sa pun vreo adresa, cod postal sau nr de telefon specifice?
Da, obligatoriu. Caută pe booking.com un hotel și ia de acolo toate cele, adresă, număr de telefon, cod poștal.

Originally Posted by
raducucosmin
am reusit online fara vpn pana la urma. se pare ca stergerea cookies e solutia.
in alta ordine de idei aucm imn cont imi apar achizitii atat in USD cat si in FT. are cineva idee daca asta ar putea sa-mi cauzeze probleme cu astia de la MS? la sony asa ceva putea insemna direct ban.
La mine în cont îmi apar achiziții pe vreo 6-7 țări diferite. Trebuie să recunosc că de exemplu din Rusia și Brazilia nu mai pot cumpăra cu unul din carduri, dar dacă o să am nevoie neapărată de un joc și să fie foarte mare diferența față de prețul din Ungaria o să mai bag alt card (sper să funcționeze). Din ce am citit eu până acum nimeni nu a fost banat vreodată pe Xbox pentru cumpărături din alte regiune.