Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
Member
Nu tine cu VR ca si motiv principal pt upgrade in acest mod (adica umfla specs cam total), puteau scoate un ADDON extern si basta !!
Si cand ma gandesc ca totul a inceput cu New 3ds....ma refer la ultimii ani, fratilor din era 16-32 bits nu a fost asa mare haos pe plan de console.
Eu chiar daca nu am cumparat inca Ps4, planuiam sa o fac, era ok si 5-6 ani ca suport, nu 8 sau 10 cat au tinut gen anterioare, pai si DACA CUMPAR Neo cine ma asigura ca duce mai mult de 2 ani ? aham, NIMENI.
Mi se pare un mare ''smen'' facut pe spatele celor cu multi bani, de ex Final Fantasy 15 - 250 dolari buc (30k exemplare deja) - editia pt colectie, nu conteaza ca va fi slab sau nu, important e sa comanzi pachetu, acum, imediat.
(ca o mica paranteza) Jocul pare un mare fiasco la gameplay si party members, acolo petrecem mult timp, nu sarind ca in Banjo cum a fost in demo ala de 2 lei, multe show uri cu ce mai fac ei (dar de fapt lucrurile care conteaza sunt tinute sub pres si in spatele a 10 usi blindate, aka itemization, teleport sistem, etc etc), recunosc grafica e ok, dar ce joc din serie nu arata bine la data lansarii ? 10 ani delay, no ****.
The Last Guardian, 10 ani delay.....same.
Este un mare ''sut in fund'' adresat tuturor celor care detin deja console Ms sau Sony, oricum o dai, si chiar daca nu sunt acum 2 ani VOR FI sigur pe viitor, ca dor nu sunt prosti.
Devs vor pierde mai mult timp si bani ca sa scoata titluri ce trebuie sa ruleze pe nspe mii de versiuni in loc de una, mai multe buguri, mai putine titluri AAA, asta o sa fie rezultatul.
Problema cu pc nu tine neaparat de bani, ci de OPTIMIZARE - poti sa ai rig de 5000 E ca nu ai garantia jocului cap-coada terminat fara probleme....
Nu mai zic ca pe zi ce trece ei scumpesc abonamentele in loc sa fie invers, voi chiar ''puneti botu'' la tot ce zic ? o zi maxim, atat merita incredere pe ce declara la E3 sau alte show-uri, de cand cu zvonul lui Neo.
Este doar parerea mea, altii se pot bucura asemeni aparitiei lui Iphone 6SZX10225....., e dreptul lor.