Quote Originally Posted by temugin View Post
VR va fi pe un val mai puternic, dar trecator asemeni 3d
Orice tehnologie e trecatoare, in caz ca n-ai observat. Da, dupa VR probabil iti vei conecta mufa direct in cortex (sau de ce nu, wireless). Comparatia cu 3D-ul (asa cum am mai spus-o de n ori) este o gluma. 3D-ul nu a fost niciodata ceva WoW, care mie mi-a displacut din start, m-a deranjat din start... am considerat-o o pacaleala a ochilor si a creierului. VR-ul n-are nicio legatura cu a pacali ochii, creierul sau urechile... ba din contra, e super complicat tocmai pentru ca trebuie sa emuleze perfect un spatiu virtual.
4k - 8k va fi baza, mai vedem si mai vorbim.
Nu stiu de ce te-ar contrazice cineva... Asta e ca si cand te-ai intoarce acum 5-10 ani si ai spune "FullHD-ul va fi baza, mai vedem si mai vorbim!". As spune si eu "16k-ul va fi baza", dar mi-e ca n-o sa mai fim noi prin zona cand se va intampla asta. Dar las scris aici, in caz ca or sa vina copiii sa se contrazica
Daca ei cred ca userul de rand ia lunar ochelari, smarth si casti VR sa comunice cu amicii, nu au decat o tina cu propaganda asta.
Asta nu stiu de unde ai scos-o, cu ochelari cumparati lunar... cand unii se chinuie de ani buni sa scoata un model cat de cat ok. De ce ai cumpara asa ceva lunar? Sunt de unica folosinta, sau cum? "smarth" nu stiu ce inseamna, iar la partea de comunicare ai gresit-o complet. Cel mai mare mediu de socializare si comunicare este in acest moment Facebook, da? Care Facebook = Oculus Rift. Urmareste interviurile lui Zuckerberg pe tema asta, si poate o sa intelegi cum vede el viitorul in socializare si de ce VR-ul are un rol atat de important.

Oricum suntem off-topic. PS 4.5 sau cum Dzeu se va numi, va merge din pacate tot cu PlayStation VR care oricum as intoarce-o, tot mi se pare cea mai slaba solutie din tot ce a fost prezentat pana acum. Mai problematic este ca daca Sony vrea sa scoata la anul un VR mai serios (sa zicem cu rezolutie dubla), nici PS 4.5 n-ar mai face fata... si atunci ar incepe un cerc vicios... scoatem PS5 ca sa faca fata la VR2... PS6 sa faca fata la VR3 si tot asa...