Deals with gold 31.05 - 06.06

Probabil cea mai slabă ofertă din ultimele săptămâni. Ofertele sunt aici - majornelson.
Ce e bine, pentru cei care vor GTA V, a ajuns 35$ prin unele țări (link aici)

Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
Si daca schimb totul la contul cumparat, parola, mail, mai poate vanzatorul sa il mai ia inapoi? Risc de ban nu este?
Nu pot să te ajut cu jocurile cumpărate cu tot cu cont, nu mă pricep. Respectă regulile siteului de unde ai luat și probabil totul va fi ok.
Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
M-am chinuit sa cumpar ceva din Africa de Sud si respectiv din Brazilia, si nicicum nu am reusit. Nici cu vyprvpn, nici fara. Vesnica eroare cu PBR9002. Si am completat pt fiecare caz in parte adresa, cod postal, telefon pentru fiecare regiune. Ce gresesc?

---------- Post added 31-05-2016 at 21:23 ----------

Sa ma pis pe live-ul lor. Aseara m-am chinuit 2 ore jumate sa iau ceva din alta tara acum inca o ora. Bine ca 3,5 lei imi iau gunoaiele ca am adaugat deja al 2 lea card, dar cand sa platesc jocul imi da PBR9002. Ma rezum sa le cumpar cum le luam inainte decat sa imi termine nervii.
Sunt câteva țări de unde nici eu nu mai pot cumpăra, de ex Rusia, Brazilia,, și unde primesc PBR9002. Asta e, caut next best thing... de obicei ungaria

PS: Mă tot chinuiesc de vreo 2 luni să caut un XBOX live de 12 luni calumea, și tot o amân cu câte o lună la 1$ etc. Știe cineva o ofertă bună?