Quote Originally Posted by lucas22010 View Post
ok, multumesc.
voi incerca sa termin cu minutemen, brotherhood si institite daca nu, sper ca macar cu brotherhood si institute
M-ai inteles un pic gresit. Nu poti termina jocul in general aliat cu trei factiuni daca una din ele e institute. Odata terminat jocul cu institute vei putea cel mult sa ramai aliat cu minutemen. Altfel singura posibilitate sa fii aliat cu 3 factiuni este ca acestea sa fie railroad, brotherhood si minutemen. Si doar daca termini jocul facand ultima misiune cu mimutemen si doar daca pana la acea misiune nu ai intrat in conflict cu niciuna din cele trei. Cauta pe net exista, guide-uri in acest sens. Eu nu le-am urmat pentru ca eram deja avansat in story dar am reusit sa termin aliat cu cele trei simultan in felul urmator : Urmeaza MARE SPOILER.

Toate astea sunt pentru cei care vor sa termine main story line aliati cu 3 factiuni simultan. Daca vrei trofee specifice pe factiuni sau doar sa vezi fiecare ending posibil, atunci faci cum a zis Tudy. Varianta mea va oferi o situatie unica in care exista o oarecare pace intre factiuni dupa *spoiler*
. Si in plus npc-urile au niste dialoguri unice din ce-am inteles. Cel mai important e ca daca vrei sa continui joaca dupa finalul povestii, nu vei avea dusmani din aceste factiuni pe harta.