salut. se pare ca am o mica problema... observ ca cei de aici pot intra pe "games with gold" direct de pe consola. eu nu pot. imi da o eroare "something happened, please try again later" sau asemanator. aceeasi eroare o am cand vreau sa vad din setari "subscriptions".
in rest totul e ok. cont de us si pe consola si pe net, card de romania cu adresa de us. gold activ pt. 1 an. pot cumpara de pe pc fara probleme jocuri, iar daca am vreo eroare la cumparare (de free), intru cu vpn de us si totul decurge ok.
la inceputuri, atunci cand am cumparat consola, m-am jucat cu regiunile alea un pic pana m-am prins cum sta treaba. dar "games with gold" mergea. ulterior am trecut-o pe us. si cred ca de atunci am eroarea asta.
altfel, pot cumpara alte jocuri din store, direct de pe consola.
a mai avut cineva problema asta? are rezolvare?

---------- Post added 08-06-2016 at 12:28 ----------

Quote Originally Posted by Dragos2005 View Post
Azi dimineata am activat trial-ul de 14 zile cu care a venit consola iar dupa amiaza am cumparat pe 3 luni de la Mediagalaxy.
Cel de 14 zile mai e valabil? Cum pot verifica perioada cat mai am live?
intri pe contul de microsoft pe pc (in cazul meu @hotmail) si apoi alegi "account settings" pt. a vedea subscriptiile. asteapta sa treaca cele 14 zile pt. a baga noul gold. altfel il "suprascrie"
contul ala de microsoft iti va trebui neaparat daca vrei sa folosesti xboxu one. eu unul n-am incercat fara.