Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
10-06-2016 11:29 #14955 SP
CG Editor
Mda, e clar, am facut cam tot ce a depins de mine, mai putin initialize, nu am chef de asa ceva mai ales ca viteza de download e de rahat, am descarcat Division in vreo 12 ore. Un joc e pe disc, celelalte sunt digitale.
Am vb si cu cei de la suport UK, cu romanii ma enervez. Mi-au explicat pasii pe care ar trebui sa-i urmez, toate jocurile sunt la zi, rebuild database. Nu inteleg, cu 3 zile in urma am terminat Gone Home fara probleme. Incepe sa ma calce pe nervi chestia asta, parca sunt pe PC cu erori peste erori si cu solutii si intrebari stupide. Ai facut update la drivere, ai dat restart dupa? Dar mai du-te-n pana mea, unde e consola din alte timpuri cand o bagam in priza si tv si ma jucam, fara net, fara patch, fara stres.