Single post: Clubul Xbox 360
-
08-07-2009 05:17 #3704 SP
Member
Well, DEiu, nici eu nu am inca o consola (imi cumpar un xbox 360 zilele urmatoare), dar pot sa-ti spun ce am aflat zilele astea de pe net, dintr-un punct de vedere neutru (adica fara mentalitate de fanboy microsoft or sony)
--Xbox Pro e mai ieftina(1200 lei editia cu Gears of war 2 la altex), are niste exclusivitati mai interesante (din punctul meu de vedere la ce ma intereseaza la un joc) dar ai sanse destul de mari sa se strice, dar daca nu si-a pierdut garantia (nu ai modato ca sa poti juca jocuri piratate), ti-o schimba pe loc, dupa cum mi-a raspuns mie Mika la intrebarea de mai sus.
--PS3 e pe la 1800lei si e o consola cu foarte mult potential, dar ar costa mult prea mult ca sa se produca niste jocuri care sa-i foloseasca resursele la maxim, deci tot ce are prin ea e cam inutil deocamdata si in viitorul apropiat(1-2 ani) din punctul de vedere al unui gamer. Si totodata, din cauza pretului mare, Activision s-ar putea sa renunte la suportul pentru ps3/psp (Activision consider dropping PS3/PSP support - News - play.tm). Ah, si mai are blu-ray player, dar din nou, daca iti cumperi o consola de jocuri pentru... jocuri, nu te prea intereseaza daca poti vedea filme in blu-ray pe ea sau nu.
--Wii are acelasi pret ca si xbox 360 pro, dar e mai mult pentru copii si persoane care de altfel nici nu s-ar atinge de console daca nu ar exista Wii. E un segment de piata total diferit.
So, imo, ia-ti un xbox 360 ca e mai convenabil, chiar si cu o posibilitate destul de mare de RRoD. Dar nu uita, daca o modezi (costa cam 300lei modatul) ca sa joci jocuri piratate, e probabil ca o sa te coste mai mult per ansamblu decat daca ai juca cu jocuri originale (jocuri luate din UK desigur... pentru ca la noi preturile sunt de 2-3 ori mai mari sau chiar mai mult decat pe amazon sau play)