Single post: Watch Dogs 2 - The Greed of Ubisoft (collector's edition)
-
Banned
Mie unu mi se pare destul de ok WD. Recunosc ca nu am jucat varianta pe consola, dar pot spune ca pe variante de pc apa arata intr-un mare fel. Mi se pare destul de aproape de realitate, si cum arat si cum se misca ( dat fiind faptul ca vad apa multe luni pe an
). Cat despre varianta collectors edition, vine destul de bine echipata. Avem si o figurina, un steelbook, un artbook, deci ok cel putin pentru gusturile mele. Problema a fost pretul! In prima faza am avut precomanda pentru DedSec Ps4...dar Altex m-a lasat cu ochii in soare. Am reusit sa le iau ( atat varianta pentru Pc cat si cea pentru consola) de peste granita, de pe gamerland.ro cu mult sub pretul de la noi. Este un joc care merita incercat!
Acum...si editiile pentru WD2 o sa vina in faza initiala tot la niste preturi destul de piperate...dar dupa putin timp o sa sfarseasca exact ca fratele mai mare. Stocuri mari...preturi mici. Atunci o sa adaug la colectie si WD 2 pentru ca daca o sa fie ca WD 1...pe mine o sa ma multumeasca. Nu sunt hardcore gamer...sunt hardcore collector iar cutia San Francisco pentru mine face toti banii