Acum putem sa fim putin sinceri de tot? De la Mass Effect 2 n-au mai facut un joc cu adevarat bun. Eu cred ca ideea lor de RPG a ramas aceasi, formula e neschimbata iar evolutia e aproape inexistenta. Mass Effect 3, Dragon Age 2, SWTOR, Dragon Age Inquisition au fost slabute. Ca totusi ne-au placut e altceva, dar nu au fost jocuri deosebite sau memorabile in vreun fel, poate cu exceptia lui ME3, dar ala incheia totusi o trilogie (la vremea aia) si il tinem mai mult minte datorita problemelor cu sfarsitul, alegerile noastre care nu au contat pe parcursul a trei jocuri, etc.

Mi-a placut si mie Mass Effect mult de tot, primele doua sunt nemaipomenite, dar apoi s-au culcat pe o ureche, au furat ideile si le-au transmis si altor jocuri facand mult prea putine schimbari de-a lungul timpului incat jocurile sa isi pastreze calitatea in timp. Povestile sunt trase de par (amintiti-va de seria KOTOR, Jade Empire, primele 2 ME, ce povesti au avut) si ni s-a dovedit mult prea des ca alegerile noastre nu sunt prea importante (ME 3, Dragon Age 2 + Inq).

Inteleg hype-ul, dar personal nu am nicio asteptare de la joc.