Am postat astea si pe computergames.ro, inainte sa ma mut aici.

Home closed beta (version 0.98)

Nu stiu cum se face selectia pt invite in home closed beta. Spunea cineva ca in functie de timpul petrecut pe store si pe psn. Eu am primit invite pe accountu de US de unde cumpar de pe store. Stati linistiti, n-am cumparat tot store-u ca sa primesc invite,
doar jocurile care m-au interesat.
Nu e precizat undeva pana cand am access in closed beta.

Iti trimit ei un cod care il scrii in acc management, unde scrii deobicei codu de ps network card, dupa care dld un file de aprox 82MB. Dupa ce pornesti Home se instaleaza 3GB f repede, comparativ cu install data al vreunui joc.
Bineinteles merge sa intri in beta, doar cu accountu pt care ai primit invite. La inceput iti creezi character: sex, forma corpului, fatza, culoarea pielii, par, imbracaminte, accesorii, sunt multe optiuni. Eu n-am stat sa-l "bibilesc" ca eram curios sa vad cum e atmosfera in comunitate.

Oricum, look-ul se poate schimba in orice moment, intri in meniu (virtual PSP) la garderoba si in niciun minut il schimbi total. Adica poti edita tot ce am mentionat mai inainte.
In mijloc e Central Plaza, poate ati vazut si in video, e o big area, din care ai access la alte 3 locatii: mall, game space si home theatre. Direct din central plaza ai access la "music place", unde se aduna lumea la dans. Tot aici mai e un loc cu mai multe banci unde se aduna mai multa lume la chit-chat.

Daca ai microfon sau tastatura la ps3, comunici foarte usor cu ceilalti, poti scrie cu tastatura sau cu controlleru. Exista si niste fraze predefinite, ca sa nu mai scrii de ex: "Thanks", "Yes", "No", "Where are you from" etc. acestea apar daca apesi L1.
La R1 ai "Emotes", cu acestea poti exprima diferite stari emotionale, cum vedeti si-n video-ul de 25 min.

In concluzie mai trebuie imbunatatit dar pt start e foarte bun, o comunitate 3D care aduce mult fun psn-ului.


Gametrailers.com - 25min PS3 Home Walkthrough!! NEW by Tigerj