temugin: da, pentru unii conteaza cati Teraflops sunt, conteaza ce jocuri sunt... pentru altii conteaza faptul ca vor putea cumpara un joc si vor avea optiunea de a-l rula pe pc sau xbox... conteaza ecosistemul ca sa zic asa. Ca pentru tine nu conteaza si esti satul de Forza, Gears, etc... e strict problema ta. Din partea mea, sa scoata si cate o consola pe an. Daca e OK, are jocuri bune si o vreau, atunci o cumpar! Nici Microsoft si nici Sony sau Nintendo nu-mi pot baga o consola cu forta pe gat... Ei ofera ce pot, "prost" e ala care cumpara (sau nu)!

Nu mai exagerati ca ies console la fiecare 12 luni... Xbox One S-ul este un simplu Xbox One dar in varianta Slim (daca am merge pe principiul asta, inseamna ca Sony a avut vreo 4-5 console numai la PS3 si nu s-a plans nimeni)... si este pentru cei care inca nu au reusit sa-si cumpere un One si isi doresc asa ceva. Eu de exp. voi face upgrade-ul de la One la One S din mai multe motive. 4K player, sursa interna, e mai mic, consuma mai putin, are spatiu de stocare mai mare, are gamepad mai smecher... so why not? La urma urmei telefonul m-a costat mai mult si l-am cam schimbat la fiecare 2 ani or so.

Iar la Scorpio voi vedea, pentru ca totusi vorbim de cel putin un an. Poate intr-un an acei 6Tflops se vor regasi pana si pe placi video de buget... caz in care poate mai repede voi prefera sa imi upgradez PC-ul... odata ce voi avea acelasi jocuri si pe Xbox si pe PC. Nu credeam ca o sa mai ma intorc vreodata la gaming pe PC, dar... never say never! Cine stie, vorbim cu cei de la computergames.ro sa ne cumpere... sa fie "exclusiv console si PC"