Single post: Clubul Xbox One X
-
Admin
Eu il vad ca un alt Xbox One pentru ca partea de player nu prea ma intereseaza (vorba aceea, pana si nVidia Shield imi scoate 4K videos), BluRay am deja... iar upscale-ul acela sunt ferm convins ca va fi aproape identic cu ceea ce face un TV 4K in ziua de azi (de HDR nu sunt sigur, oricum TV-uri cu 4K HDR suntem mult prea putini pentru a conta). Desigur, pentru altcineva... poate fi considerata o noua consola... insa daca ar fi asa, ar trebuie sa mearga in paralel cu One-ul. Intrebarea care vine automat: "crezi ca vei vedea pe cineva care sa detina atat un Xbox One cat si un Xbox One S si sa le foloseasca pe amandoua?". Eu zic ca nu... e useless... decat poate daca vrei sa faci Xbox One-ul cadou cuiva din familie... si asa sa spui ca ai doua 
Eu am mai spus-o... nu cred ca Microsoft sunt cei care au tras asa tare sa scoata S-ul asta, cat faptul ca AMD a trecut la un fab nou... si pierd bani atat M$ cat si AMD cu productia pe o tehnologie invechita. Si daca tot iese mai ieftin si e un pic mai destept, de ce nu? Cu totul altceva se intampla la Scorpio... unde inca sper sa nu vad pret mai mare de 499$. Sper!