Eu il vad ca un alt Xbox One pentru ca partea de player nu prea ma intereseaza (vorba aceea, pana si nVidia Shield imi scoate 4K videos), BluRay am deja... iar upscale-ul acela sunt ferm convins ca va fi aproape identic cu ceea ce face un TV 4K in ziua de azi (de HDR nu sunt sigur, oricum TV-uri cu 4K HDR suntem mult prea putini pentru a conta). Desigur, pentru altcineva... poate fi considerata o noua consola... insa daca ar fi asa, ar trebuie sa mearga in paralel cu One-ul. Intrebarea care vine automat: "crezi ca vei vedea pe cineva care sa detina atat un Xbox One cat si un Xbox One S si sa le foloseasca pe amandoua?". Eu zic ca nu... e useless... decat poate daca vrei sa faci Xbox One-ul cadou cuiva din familie... si asa sa spui ca ai doua

Eu am mai spus-o... nu cred ca Microsoft sunt cei care au tras asa tare sa scoata S-ul asta, cat faptul ca AMD a trecut la un fab nou... si pierd bani atat M$ cat si AMD cu productia pe o tehnologie invechita. Si daca tot iese mai ieftin si e un pic mai destept, de ce nu? Cu totul altceva se intampla la Scorpio... unde inca sper sa nu vad pret mai mare de 499$. Sper!