Single post: Clubul Xbox One X
-
Member
Deci. Eu is....vorba aia, ardelean, si sa vărs de înțeleg valul asta de hate against microsoft. Deci, permiteti-mi să mă exprim cum o fac acasă: mere one bine? Mere... Serviciile de live îs peste Sony? Îs...Jocurile de la live îs bune si faine si multe? Îs...O să meargă jocurile de one pe scorpio si invers? Pai cam da...Cine mai are 360 (chiar luat de nou anul asta ca mine) găsește jocuri noi si second la preț mic? Găsește...Enerveaza pe toată lumea major Nelson? Enervează....No, din punctul meu de vedere, încă îi bine. Lăsând gluma la o parte, după o experienta neplăcută cu 360 în 2006 am fost setat pe Sony (ps2, 3 si 4) până anul acesta, când am luat în ianuarie un one si in februarie un 360, ambele de noi, ambele de la Altex. O spun cu toată sinceritatea ca ecosistemul (jocuri/ hardware/ servicii live) de la microsoft, privit în ansamblu, mi se pare peste cel Sony. Deci cu toate impresiile ce le-o fi având Spencer, eu rămân pe xbox. Au inovat mult din 2005 încoace, au avut ce-i drept si rateuri dar una peste alta, per total, mie mi se par peste Sony. Si nu, nu voi lua un Scorpio (sau cel puțin așa crede soția) doar pentru 4 k, ci doar în momentul în care nu vor mai fi jocuri disponibile si pe one. În sinea mea sunt o persoana tehnica, dar îmi mențin părerea că in gaming nu 4k, ț+5 core si hdr contează atât cât experienta de story, si atragerea/implicarea în atmosfera jocului.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk