Quote Originally Posted by Rasko View Post
Bai ce dracu se intampla cu imbecilii astia si cu vitezele de download?? Stau de 1 ora si ceva pentru un ***** de patch de 3 Giga, in conditiile in care acum 2 zile mi-a downloadat demo-ul RE7 intr-un minut, tot cam aceeasi dimensiune. Pe Xbox One si PC imi merge impecabil, am facut teste pe Xbox si imi downloadeaza cu aprox 400 Mbps.... Si da, am Gigabit, consola e legata prin cablu, nu folosesc WI-FI si am in casa o conexiune separata pentru console doar...FMM cu era digitala cu tot.
This is for the players! Sorry, dar n-am stiut ce altceva sa-ti spun... initial am dat vina pe RDS, ca nu are peering cu providerul folosit de Sony. Am trecut de la Gigabit RDS la 500Mbps UPC. Same ****. Pe Xbox One descarc aproape ca pe PC, pe PS4 cateodata merge decent (a se citi de 10 ori mai lent), dar cateodata sta si o zi sa ia cativa GB. Poti incerca chestia aceea cu disconnect si reconnect, sau cealalta cu pause download si resume download... sau aceea cu DNS-urile de la Google (8.8.8.8 si 8.8.4.4)... sau metoda lui Dj Mo. It's still slow as hell. But it's Sony, so it's all good!