Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Inseamna ca tu ai ceva informatii noi pe care noi nu le stim. Sony nu a anuntat momentan nimic. Au spus ca lucreaza la o consola noua, asa cum la cateva luni de la lansarea lui PS3 au spus ca lucreaza deja la noua generatie. Va aparea noua consola Sony cu un an inainte de Scorpio? Again, te rog impartaseste si cu noi informatiile pe care le ai, sursa spuselor tale, etc. Altfel inseamna ca inventezi si scoti din burta.
Am eu sursa dar nu pot sa spun cine e, am mai facut un pariu cu tine despre Real Madrid, mai facem unul, aceeasi miza, vreau sa intru in coma alcoolica . Noul PS4Kaka vine anul asta in octombrie-noiembrie. Daca nu il anunta la Gamescom sau PGW inseamna ca se razgandesc la fel cum au facut-o cu DRM-ul, banditi. Doar ca planul lor inainte de E3 era pentru octombrie. Eu am aflat din pacate destul de tarziu, nu am crezut niciun moment ca sunt atat de fomisti. Au jocuri pe placul meu dar sunt foarte dezamagit de mizeria asta iar in semn de protest voi vota cu portofelul, desi ii doare in palarie. Pe Ms nu sunt suparat pentru ca nu am consola si mi se pare o miscare normala, disperata, vor sa recupereze teren, nu au renuntat la lupta si bine fac.