Single post: Clubul Xbox One X
-
Admin

Originally Posted by
Dant3
@MonkY ti-am dat like pentru prima jumatate, a doua parte cu muzica simfonica este o exagerare tipic MonkY

Acel moment de gameplay din GoW cu orchestra cantand live coloana sonora a jocului, a fost ceva absolut superb.
Mare sef, nu zic ca nu mi-a placut muzica, ba din contra, a fost perfecta pt. GoW... dar putea orchestra sa cante in timp ce rula jocul (asa cum s-a intamplat dealtfel, dar dupa 5 sau 10 minute - care mie mi s-au parut cam prea multe).

Originally Posted by
Dant3
@Dar nah, fiecare cu ale lui, unora le place orchestra, nu prezentarea in stil Apple, vezi sfarsitul conferintei Ms care a fost gretos, mai ales acel nene care mananca rahan cu pixelii lui.
Da, stai linistit, ca si partea aceea cu copiatul Apple nu le-a iesit bine deloc. Mai ales cand am aflat si eu cu stupoare ca vom avea o consola cu pixelii perfecti... de parca acum ii avem defecti... Instinctul meu a fost sa intru in Photoshop sa vad cum arata un pixel prost si unul bun 
---------- Post added 17-06-2016 at 21:08 ----------

Originally Posted by
Encman
Prin urmare, cum speculam initial, este o porcarie treaba cu 4 teraflops pe NEO. AMD nu fabrica in acest moment nimic cu o asemenea performanta. Sau e posibil si ca M$, de ce nu, sa promita ceva ce nu va fi livrat de fapt in realitate.
Ai facut foarte multe comparatii cu gpu-urile care exista pe PC si performanta lor pe un PC. Dar cred ca iti scapa din vedere faptul ca aici vorbim de un SoC si de avantajele care pot deriva din asta. De exp. un bandwith intre CPU si GPU care pe un PC normal ar fi imposibil de atins (una este o conexiune PCI-E si alta este un bridge direct, eventual un cache comun, CPU care se ajuta de GPU si invers).
Eu cred ca Microsoft se bazeaza pe un SoC custom in care a impus celor de la AMD acei "6 teraflops". Ca in final vom avea 5 (ca sa tina jos pretul, sau sa nu ia ceva foc prin consola) sau ca vom avea 7 (cu un mic overclock cu care dealtfel suntem obisnuiti)... eu cred ca asta e mai putin important (momentan). Eu sunt mai curios de implementarea cu Play Anywhere, de modul in care ma voi putea juca pe consola / pc / tableta aceleasi jocuri... de cum vor rezolva problemele in multiplayer (ma gandesc in special la FPS-urile unde unii vor juca cu super mousi)...
In final sunt super multumit ca nu am mai auzit aberatii gen "Performanta din Cloud" sau "Always On", DRM si alte alea. Macar lectia asta au invatat-o si sper sa vad o scorpie curata !