Quote Originally Posted by solecon View Post
Dude, NU! "Nu vreau sa intru intr-o polemica" este exact genul de lucru pe care l-ar spune cineva care vrea sa intre intr-o polemica. Uite aici tot ce au prezentat. In rest, daca m-as apuca sa vorbesc despre toate lucrurile noi, s-ar gasi mult prea multe persoane care sa sara mult prea repede in tabara adversa. Crede-ma, stiu din trecut cat de repede pot deraia discutiile despre Nintendo.

Edit: VEZI?!
Oarecum. Cand am spus ca nu vreau sa polemizez pe tema asta am vb serios. Voiam doar sa stiu ce intelegi tu prin inovatie. E o curiozitate sincera, nu sunt nici sarcastic nici ironic. Nu sunt cunoscator Zelda si probabil ca ce zicea Tudy pe thread acolo se aplica si la mine. Daca nu am jucat Zelda copil fiind si apoi progresiv probabil n-o sa pot empatiza cu seria si cu nintendo cum o face cineva care a jucat. Insa pot sa inteleg pasiunea si nostalgia.

M-am uitat (recunosc) partial la conferinta nintendo, si am vazut ca au transformat zelda intr-un joc open world.

Voiam sa inteleg (evident din punctul tau de vedere) unde e inovatia? Pot fi si chestii mici pe care nu le-am observat eu, dar care sunt semnificative.