Single post: Brexit
-
Admin
Pai Dant3, din pacate multi dintre noi sunt cei pe care nu i-a afectat cu nimic alde Iliescu, Basescu, mineriadele, furturile, etc. ... Sunt aceiasi pe care nu-i afecteaza nici iesirea UK din UE (sau chiar a Romaniei din UE)... la naiba, cred ca pe ei nu-i afecteaza mai nimic atata timp cat inca se mai produce bautura... asta pana ne trezim naibii in vreun razboi. Atunci poate isi vor misca un pic fundul si se vor intreba "bai, dar ce se intampla?".
Noroc ca pe mine ca gamer care am trecut mai mult la digitale, nu ma afecteaza (inca) prea mult. Am conturile pe US, dar nu pot sa nu ma intreb ce draci se va intampla cu cei care au conturi pe UK si care se vor intreba de ce-au crescut preturile la toate titlurile... Mai grav e ca pt. retail, daca nu vrei sa dai o avere, o sa trebuiasca sa te aprovizionezi din Germania, Italia, etc... unde stim foarte bine ca aia sunt atat de disperati cu localizarile si titrarile lor, inca o sa incepem sa invatam germana sau italiana.
P.S. Tot pentru cei pe care nu-i afecteaza... Leul tocmai a scazut in draci... deja se fac pariuri pe cat de mult o sa scada... S-ar putea ca asta sa fie chiar bine pt. mine, care am credit in lei, nu? 
---------- Post added 24-06-2016 at 13:25 ----------
La o logica simpla: daca Marea Britanie a votat pentru iesirea din UE in timp ce Irlanda si Scotia au votat pentru ramanerea in UE, pentru mine nu rezulta decat ca in curand Marea Britanie nu va mai fi atat de mare... Am i right?