tphase: pe langa faptul ca nu inteleg cum de postezi avand in vedere ca ai cerut doar sa poti citi forumul (cu o clona, against the rules)... pe langa faptul ca esti cu doua fete (acum vorbesti frumos si in secunda doi iti bagi si iti scoti)... pe langa faptul ca de obicei esti off-topic si cu o singura placa (PC, specificatii tehnice, mambo-jambo interesant doar pe computer-games forums si nu aici)... pe langa toate astea, continui absolut la fel. Stii cum e ? Cand ti se spune odata ca esti beat, mai treci cu vederea. Dar cand ti se spune deja a zecea oara, incepi sa te intrebi daca nu cumva asa este.

N-are nimeni ceva personal cu tine, doar ca esti o persoana care nu poate discuta decat un singur subiect. Si-atat. Iar acel subiect din pacate e off-topic pentru noi. Toti de-aici avem PC-uri, si toti suntem plictisiti si satui de banii bagati in ele. Eu probabil cu banii bagati in PC-uri de-a lungul timpurilor mi-as fi facut o casa frumusica... Culmea culmilor este ca pe threadurile de hardware de la noi aproape ca nu te-am vazut. Cu alte cuvinte, nici macar partea la care stai bine nu conteaza la tine. Conteaza chestia asta numita trolling... tot timpul sa nu care cumva sa spuna vre-un consolist ceva de rau de PC, ca iti dau lacrimile.

Anyway, ca sa nu mai lungim off-topicul, la cerere si conform regulamentului, clonele primesc ban ! Sa fii sanatos. Suntem siguri ca dincolo sunt mai apreciate posturile despre placi video cu x GB RAM. Bafta !