Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
Cred si eu ca nu le-a fost bine ca sunt morti cam toti acum. De fapt, as zice ca probabil le-a fost bine pana au dat coltul. Batranii de acum sunt tinerii din 75. Iar UE nu obliga UK sa accepte munca la negru si locuitul pe terment lung in UK fara forme legale. Asta e o absurditate. Democratia e excelenta atunci cand cei care voteaza sunt informati. Ori majoritatea celor care au votat pentru au aratat dupa ca au votat anti imigranti si anti alb si cam atat, ca nu au inteles in niciun fel implicatiile financiare. Ei credeau doar ca nu vor mai trimite bani catre UE si ca banii aia vor fi redirectionati intern catre chestii precum NHS. Ceea ce nu e cazul. In fine...

Sunt curios ce a zis John Oliver azi noapte

Apropos, Scotia e si ea plina de imigranti? Muslumani, indieni, romani-tigani?
Eu vad ca nu-s morti, au votat, iar votul lor a inclinat balanta. Cand poti sa intri doar pe baza de buletin, e imposibil sa stai sa-i gasesti pe toti aia care nu-s in regula din punct de vedere legal dupa "n" numar de zile, luni, ani, tinand cont de numarul imens de imigranti ce intra in tara in fiecare an. Acum o sa-i bage pe toti in aceeasi oala, iar aia care nu-s in regula, ura si la gara sau la aeroport mai degraba. Lasa ca-s mai informati astia de 18-19 ani, de nici nu stiu sa se lege la sireturi, decat aia de 50-60-70 de ani, mi s-a acrit cat aud asta si la noi. Tinerii, laolalta asa, sunt niste entitati care debordeaza de inteligenta si intelepciune, iar aia trecuti prin viata sunt niste ramoliti care nu stiu de capul lor, cam asta vinde mass-media din ziua de azi mai peste tot.

Scotia are cam 5.5 milioane de locuitori, Anglia de 10 ori mai mult, despre ce vorbim? Evident ca te duci unde sunt mai multe oportunitati. D-asta au si votat "Remain" scotienii, n-au grija imigrantilor si facand parte dintr-o tara mica, le este mai bine in UE.