Quote Originally Posted by Templier View Post
@ Pizzi

ai dreptate in ceea ce spui. nu cred ca folosesc banda potrivita pt asa ceva si ar trebuii sa ma informez asupra acestui aspect. momentan folosesc banda de protectie din aia gen hartie si nu cred ca e buna .
din pacate nu am bani sa imi iau un aerograf, poate dupa ce incep sa dau din ele

@ blondutzu

inteleg ce spui si cu siguranta viziunea fiecaruia e diferita. la consola N64 imi intrase in minte sa fac una gen castel

capacul sa zic ca ar fi mers facut tot galben ca sa evit problema asta cu vopseaua dar cum am zis si mai sus probabil nu folosesc banda corespunzatoare si la "tepi" ar fi trebuit sa ii fac din placaj ca ar fi iesit drepti. din pacate s-a dus si grundul si a trebuit sa bag multa vopsea peste ei sa fie luciosi.
mersi pentru incurajari guys
Cel mai bun masking tape este cel de la 3M. Cel albastru. Are destul adeziv cat sa tina banda pe obiectul mascat, dar e destul de light incat sa nu lase urme. Sunt de diferite dimensiuni. Poti lua subtire pentru pinstriping sau normala pentru masking de zi cu zi. Aerograf poti lua unul singur, e in jur de 100 de ron, dar iti trebuie neaparat compresor. Poti folosi si butelie de aer, dar fluxul de aer nu este constant si iti afecteaza cantitatea de vopsea pulverizata. Daca te hotarasti sa iti iei aerograf, te pot invata unele trucuri.