eu am citit cam toate posturile din topicul asta cu atentie. tu ai citit? ai citit macar ce ai scris chiar tu?
fraza asta transmite ideea ca aceleasi persoane din 75 s-au sucit acum. sau nu mai stiu eu sa citesc romaneste. ce am spus eu e ca desi si astia de acum sunt batrani exact ca si cei din 75, nu sunt ACEIASI OAMENI, nu sunt ACEIASI BATRANI, si singurul punct comun intre astea doua generatii este faptul ca au trecut prin aceeasi categorie de varsta la un moment dat, punctul definitoriu fiind ca acel moment e la 40 de ani distanta.Pai batranii astia au votat cam 70% pentru ramanerea in UE la referendumul din 1975, presupun ca nu le-a fost asa bine tinand cont ca s-au sucit 41 de ani mai tarziu.
batranii aia din 75 care au votat pentru ramanerea in EU nu s-au sucit. decat poate in mormant cand au auzit ca vorbeste cineva aiurea despre ei pe un forum.
daca din cei aprox 2/3 din votantii pentru ramanerea in EEC la acea vreme erau si oameni intre 20-50 de ani, abia aia poti spune ca acum s-au sucit si au votat pentru iesirea din UE la batranete. dar daca in 75 majoritatea votantilor pentru ramanerea in EEC erau pensionari, si majoritatea dintre cei catre au votat pentru iesire atunci erau tineri, atunci rezulta ca de fapt majoritatea nu s-a schimbat. cei care au votat atunci pentru iesire sunt cei care au votat si acum pentru iesire. doar ca li s-au mai adaugat acum unii care atunci erau in floarea varstei si alesesera sa ramana in EC si dupa 40 de ani s-au sucit.
get your facts straight. and your logic.

Reply With Quote