Single post: E3 2016
-
Senior Member
Oh come on, exagerezi un pic. Si n-am prea inteles legatura cu gamerul care avea 5 ani cand a iesit nes-ul. Jocurile la care cel putin eu faceam referire cand am vb de nostalgie si alea la care faci tu referire cand zici de metacritic sunt aparute in a doua jumatate a anilor 90-2000. Daca prin generatia curenta te referi la gamerii de 17 ani nu mi se pare fair. Generatia actuala cuprinde si un gamer de 40 de ani. Daca se joaca... e gamer.
Iar metacritic desi poate indica anumite trenduri, nu mi se pare autoritatea definitorie ca sa determine capodopere. Scorul metacritic al ocarina of time e dat pe baza a 22 de critic reviews. Cati din aia au jucat tot ce a iesit pana anul asta pe orice platforma si apoi in 2016 au jucat pentru prima oara ocarina of time si au zis: baaaaaa bag pla, ce arkham asylum, care witcher, de unde gta, lasa seria souls, ce mass effect, da-l dreaq de ff, zelda is THE GAME.
Nostalgia la care se refera oamenii echilibrati (nu haterii), cred ca se leaga de faptul ca cei care numesc ocarina of time cel mai bun joc ever, au jucat jocul in copilarie, adolescenta, tinerete timpurie, si jocul care pentru acea perioada era ceva exceptional le-a oferit o experienta pe care intr-un mod natural omenesc ei o idealizeaza, pentru ca aproape toti avem nostalgii legate de perioadele astea ale vietii noastre. Asta in schimb nu are legatura cu nivelul calitativ al jocului mai ales in comparatie cu ce a aaprut post zelda.