da , am peste 2000 de ore dar nu cred ca asta-i neaparat un criteriu caci mai am prin lista tot asa cu atatea ore si nu au primit.

Mayheme , e misto ma jocu' , dar nu e ca BF4 , e altceva.. personajul se misca altfel cumva mai lent iti da impresia ca BF1 merge cu 30fps ,iar bf4 cu 60 fps.. desi , parca asa si este , ieri am iesit din BF1 in BF4 si este mult mai fluid BF4

oricum acest alpha nu este definitoriu pt ca meniul se blocheaza ,nu raspunde clar la comenzi , sunetul este de forma , apar / dispar soldati de nicaieri , insa in forma finala cred ca o sa fie bun jocul si in primul rand altceva, rau e cand le copiaza si le schimba doar numele , rau e cand vin cu altceva, insa e clar ca o sa placa mai mult si celor ce joaca COD ,BF1 fiind mai mult pe infanterie fata de BF4 unde este 50% vehicule , 50% infanterie

p.s. dupa ce am jucat BF1 m-am dus in BF4 pe Shanghai si m-am dat cu elicopteru de atac, nimic nu e ca sentimentul ala de acolo sper sa aibe si BF1 harti dedicate pt ceva de genu'