Eu cred ca ei au un target destul de clar: suma de XXX $ (as spune vreo 300) pentru tot ce inseamna un nou PS (componente, asamblare, testare, r&d si transport). Orice le da peste, taie! Pentru ca altfel nu mai iese profit. Sa nu mai aud iar chestia cu "Sony vinde in pierdere"... e normal ca oamenii sa nu faca asta degeaba. Si avand acea suma limita... cand se uita ei la consola, oare din ce credeti ca ar taia? Ar lasa SSD-ul (care totusi e user replaceable) si ar taia din RAM? Sau ar pune un CPU/GPU mai slab (ca sa si-o fure iar de la Microsoft)? Eu cred ca ar scoate SSD-ul fara sa se gandeasca de 2 ori.

Ce nu inteleg eu insa e altceva. Desi multi o sa ma injurati si o sa spuneti "Pai, e ca la PC atunci", eu intreb de ce Dzeu nu scot niste editii Premium, Exclusive sau cum vor ei sa-i spuna... pentru cei care si-ar dori o varianta cu SSD, eventual o alta cu spatiu foarte mare (3 sau 4TB)... Pentru ca nu toti isi doresc ca primul lucru pe care-l fac dupa ce cumpara o consola noua, sa-si ia si inca un HDD separat. Unde mai socotim ca in caz de service, trebuie sa pui la loc HDD-ul initial (deci nici nu-l poti vinde)... Eu cred ca n-ar fi asa de greu, avand in vedere ca oricum scot editii diferite de console la foc automat...