Nu cred ca pe ei ii intereseaza Big Bang-ul in miniatura. Ci "bucatile" acelea mici care se desprind din urma ciocnirii. Bucati care nu vor insemna alte denumiri in tabelul periodic, ci noi subunitati. E ca si cand pana acum o suta de ani nu puteam lucra decat cu bucati la kilogram, de curand am reusit sa lucram cu gramul... ei bine, acum vom putea sa lucram cu miligramul or something. Sau exemplu mai concret, ca la procesoare... toata tehnologia se schimba datorita faptului ca se poate lucra la un nivel mai jos. Acum o suta de ani era imposibil sa produci ceva pe scala nano. Acum vezi cum la fiecare an se duc mai jos (cel putin de la 120nm la 45nm a durat doar cativa ani).

Eu unul insa sunt curios de ce in medicina nu se avanseaza tot atat de repede precum in fizica. De exp. n-am mai auzit nimic de harta genetica, n-am mai auzit nimic de desfacerea ADN, ARN... etc. Imi place ca noi experimentam cu gauri negre, dar nu suntem in stare sa "reparam" boli de acum mii de ani. Pe noi ne pasioneaza teleportarea dar nu suntem capabili sa traim mai mult de 50-60 de ani... Ar trebui sa luam o lectie de la gandaci