Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: No Man's Sky
-
Why so serious ?
Ba din contra, chiar am vazut si citit tot ce am gasit despre el, in timp. Inclusiv interviurile alea lungi, de 1-2h in care explica ce se intampla in spate, cum functioneaza engine-u si cat de grandios este totul. Chiar era pe lista de cumparaturi, dar l-am sters intre timp.
Da, scopul este sa ajungi in centru, dar la atatea planete, crezi ca e usor ? La urma urmei, daca tu te vezi facand trading si explorand planete timp de 1-2 ani, fara niciun alt scop decat de a ajunge in centru sa vezi ce-i acolo, bravo tie. Din ce am vazut pana acum, si sper sincer sa ma insel, pentru ca o parte din mine ar vrea sa-l incerce, ma vad plictisindu-ma dupa 3-5-10h, chiar si acum in vara, cand nu exista alte jocuri care sa-mi starneasca interesul.
Mie-mi plac jocurile cu poveste, cu actiune, cu aventura, cu un inceput si un sfarsit. Iar asta, cumva, nu are de niciunele.