Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Nintendo lanseaza in sfarsit o noua consola!
-
Senior Member
"You can also load additional game ROMs on an SD cards and enjoy them on the portable console." - asa da!
Eu in continuare nu sunt de acord cu a susține o asemena strategie de marketing. In loc sa inoveze Nintendo mizeria lor de consola (ma scuzați, dar NX are specificații de tableta), încearcă sa mai mulgă niște vaci fosilizate.
In tinerețe am apucat doar SNES, si chiar si acum mai emulez jocuri din cand in cand pentru ca multe sunt fantastice, dar din pura principialitate si din respect pentru industria gaming-ului refuz sa susțin orice încercare de a face bani din jocuri deja apărute. Ca e vorba de remasters, ca e vorba de Nintendo acum, fie imi pun pofta in cui (pentru ca si mie imi face cu ochiul cate un remaster), fie cumpar SH de pe bazar, ca sa fiu sigur ca de la mine cel puțin compania aia nu primește nici un leu.