Off-topic: Apple celebrates one billion iPhones - Apple.

On-topic: dupa ce ai vandut un miliard de bucati, te cam culci si tu un pic pe lauri, ca deh... Eu unul sunt sigur ca Apple are vreo 20-30 de iFoane care ar putea rupe gura targului daca ar fi lansate acum... dar pe care probabil n-o sa le vedem niciodata pe piata pentru ca nici dracu' pe lumea asta nu ar putea sa produca atat cat poate vinde Apple. Degeaba (de exemplu) vine Apple acum cu cel mai tare senzor de camera de pe piata, daca Sony sau alt producator spune "Noi putem sa producem 10.000 de bucati pe luna"... Pai ce-ai facut mai nene mai? 10.000? Ce, noi suntem Samsung?

Mai in gluma, mai in serios, e un produs fabricat in masa... nici nu stiu daca este alt produs electronic in lume care sa se mai produca in atatea unitati. E aproape imposibil sa vii cu ultimele nebunii pe asa ceva... motiv pentru care, eu sper sa mai scoata un model in serie... unul mai "altfel". Va fi mai expensive (de parca n-ar fi deja suficient), dar ar fi pentru cei ca tudy (si poate si ca mine in zilele in care chiar am bani), care vor ceva fara compromisuri... Din pacate insa, nu cred ca se va intampla asa ceva in generatia asta...