L-am terminat aseara. Buna si povestea pana la urma. Nu pot zice ca m-au deranjat multe, arata atat de bine uneori si atmosfera e atat de bine realizata incat ai impresia de multe ori ca vizionezi un film. Doar ca apoi imersiunea asta sa iti fie distrusa de Lara care sare sute de metri spanzurata fiind de diverse schele si nebunii. Adica e ok pentru un joc de genul sa ai platforming atat de misto, ca executia e foarte buna fata de un Assassin's de exemplu, dar e pacat ca pare totul atat de realist doar ca sa iti dai seama ca e totusi doar un joc cand o vezi ce sarituri face. Micul inconvenient asta e, ca iti da impresia ca e mai mult decat un joc doar ca apoi sa iti reaminteasca la prima saritura ca nu, tot un joc e.

Per total e printre cele mai bune action adventure din ultimii ani. Comparatiile parca nu isi au rostul cu altele, e foarte bun si inca regret ca nu l-am jucat la timp. Cu siguranta voi lua editia de PS4 care vine si cu alte nebunii, oricum nu am facut toate misiunile, explorat toate pesterile, etc.