Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
01-08-2016 12:43 #1311 SP
Vires Intus

Originally Posted by
tudyniuz
Daca nu va place, nu va uitati. Sunt adeptul ideii ca daca nu imi place, nu ma uit ca pierd timpul aiurea. Cat despre serialul asta, clar nu e pentru toata lumea. Incepand cu scenariul, cinematografia, coloana sonora si montajul, e foarte diferit pentru cei obisnuiti cu serialele tipic americane. Inteleg de ce poate sa nu va placa. Mie mi se pare o gura de aer proaspat, dar eu am alte gusturi, sunt singurul caruia nu ii mai plac toate vrajelile de la Hollywood. Repet, daca nu va place vreun film/serial/carte/joc, nu mai pierdeti vremea incercand sa il duceti pana la capat, pierdeti vremea degeaba.
Tin sa te contrazic. Multe seriale sunt proaste in primul sezon, inclusiv Breaking Bad (poate nu chiar tot sezonul, dar prima jumatate era de-a dreptul plictisitoare), si s-a dovedit a fi unul din cele mai bune. Si fix asta e problema cu Mr. Robot: e exact serialul tipic american.
Echipa de hackeri "rebela", compusa din aceiasi oameni ca in x alte seriale/filme/jocuri: tipa sexy rebela, tipa de alta nationalitate (so much political correctness), negrul paranoic si new-comer-ul geniu, introvert. Impotriva corporatiei malefice. Hurr-durr, ne punem masti si amenintam lumea pe net (parca am mai vazut asta undeva...). Tot serialul e un cliseu pe roti, ducand lipsa de originalitate, cu un plot twist la sfarsit pe care-l mirosi de la o posta. Da, singurele lucruri bune sunt coloana sonora si elementele de cinematografie, montaj, etc. Dar scenariul e departe de a fi bun, fix acea vrajeala de la Hollywood pe care o mentionezi.
Acum nu stiu, poate am devenit eu prea "picky", pe cand asta cu "daca nu va place, nu va uitati" e cam de ignorat pentru 2 sezoane, la aproape orice serial. Asadar, o sa intru open-minded in sezonul 2 din Mr. Robot ca poate isi revine. Sper ca n-am ofensat pe cineva cu parerea mea.