Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Problema PS3!
-
Junior Member
Saluuut.
Bre, am împrumutat un ps3 phat modat de la un prieten(ceva cu multiman, nu prea mă pricep) . L-am conectat, am jucat, toate bune, iar când am încercat să-l deschid a 2 a oară nu mai merge, mai exact, televizorul îl recunoaște deoarece cuplează de la mesajul afișat ( Nici un cablu conectat - HDMI ) - când nu este conectat ps3-ul la lipsă semnal atunci când fac conexiunea. Am încercat toate nebuniile, am folosit alte cabluri hdmi, am testat toate sloturile hdmi ale tv-ului cu laptopul, în schimb când fac conexiunea între PS3 și TV = buba!
Multe răspunsuri pe care le-am citit vorbesc ceva despre un reset, dar am încercat toate tehnicile găsite fără succes (ex: Menținerea butonului apăsat la deschidere pentru a aștepta nu știu câte einșpe mii de beep-uri => fără succes) . Mulți spun că e vorba de portul HDMI al ps3-ului, dar mi-e greu să cred, deoarece a mers.
Ce aș putea face? În afară de a i-l înapoia cu o lumânare și o coroană de flori?
Menționez că ps3-ul răspunde la comenzi, de ex: in/out dvd, dar nu afișează nimic.
Mulțumesc anticipat!