Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Batman: A Telltale Series

1. #24 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ehe, eu v-am mai zis ca astia au gasit reteta succesului si profita la maxim. Multi inca ii mai considera studio Indie, in conditiile in care scot jocuri pe banda rulanta fara a munci prea mult in a le diferentia. Serie mai imputita decat asta nu prea exista, pentru ca toate sunt exact la fel si nu se disting intre ele aproape deloc. Ca unora le plac jocurile astea mi-e greu sa inteleg. Ma rog, nu ca le-ar numi cineva grozave, dar multi le joaca exact asa cum urmaresc si un serial de care s-au saturat dar au nevoia aia de a duce totul pana la capat. Jocurile din pacate sunt apa de ploaie si nu merita cumparate decat la reduceri. Eu unul am si zis ca nu mai joc ceva facut de ei dupa ce am vazut ce treaba incredibila au facut altii cu un joc bazat pe mecanici similare insa care a avut si o poveste buna, dar si gameplay si grafica demne de perioada lansarii (Life is Strange).

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    OMG, absolut penibil. Nu inteleg cum e posibil sa scoti un joc care arata in halu ala, la rezolutiile astea si totusi sa scada constant sub 30fps. Si toate astea intr-un joc de aventura cu unghiuri fixe si scene predefinite.
    WTF!!!! Pe Xbox nici macar nu e HD!
    Attached Images Attached Images 2.jpg