Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
10-08-2016 09:38 #1643 SP
Senior Member

Originally Posted by
Espiritus
Cica iti returneaza de 2 ori diferenta daca gasesti undeva mai ieftin. Eu i-as suna sa ii intreb personal daca imi dau 1200 de lei in cazul in care cumpar un G4 cu 2100 de la ei si dupa le arat site-ul cu 1500, dar cum contactul telefonic la ei practic este inexistent nu are rost sa ma obosesc.
Din pacate nu iti returneaza nicio diferenta. Am luat eu un frigider de la ei si apoi l-am gasit in alta parte. Diferenta era de vreo 600 ron. Am sunat cateva zile la rand, am vorbit cu toti idiotii de acolo, dar toti se faceau ca nu stiau ce sa faca. Ba nu le merge site-ul, ba una, ba alta. Pana la urma nu mi-au dat nimic. E un mare bull****. Probabil iti returneaza diferente de 3-4 lei, dar daca e vorba de diferente mari se fac ca nu inteleg despre ce e vorba.
LE: Razvan, daca nu treceam prin asta, nu povesteam. Ti-am zis, daca e vorba de sume mici, iti returneaza de 2x diferenta, dar daca e vorba de sume mari se fac ca nu inteleg. Doar nu suntem copiii sa ne contrazicem cu "e adevarat, nu e adevarat, tatal meu il bate pe tatal tau, bruzli il bate pe vandamme". Ce naiba.