Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Cica iti returneaza de 2 ori diferenta daca gasesti undeva mai ieftin. Eu i-as suna sa ii intreb personal daca imi dau 1200 de lei in cazul in care cumpar un G4 cu 2100 de la ei si dupa le arat site-ul cu 1500, dar cum contactul telefonic la ei practic este inexistent nu are rost sa ma obosesc.
Din pacate nu iti returneaza nicio diferenta. Am luat eu un frigider de la ei si apoi l-am gasit in alta parte. Diferenta era de vreo 600 ron. Am sunat cateva zile la rand, am vorbit cu toti idiotii de acolo, dar toti se faceau ca nu stiau ce sa faca. Ba nu le merge site-ul, ba una, ba alta. Pana la urma nu mi-au dat nimic. E un mare bull****. Probabil iti returneaza diferente de 3-4 lei, dar daca e vorba de diferente mari se fac ca nu inteleg despre ce e vorba.

LE: Razvan, daca nu treceam prin asta, nu povesteam. Ti-am zis, daca e vorba de sume mici, iti returneaza de 2x diferenta, dar daca e vorba de sume mari se fac ca nu inteleg. Doar nu suntem copiii sa ne contrazicem cu "e adevarat, nu e adevarat, tatal meu il bate pe tatal tau, bruzli il bate pe vandamme". Ce naiba.