Quote Originally Posted by raduadelin View Post
Scuze, dar nu m-am putut uita la tot videoclipul. M-am oprit cand tipul a zis ca Bioshock Infinite e un joc slab.
Acel video prezinta in game footage, deci fapte si adevararui, nu opinia domnului. Chiar daca e ignorant sa spui ca Infinite e un joc slab, nu are nicio relevanta.
Quote Originally Posted by raduadelin View Post
Cat despre TLoU, nu e un shooter generic. Nu trebuie sa te lupti cu fiecare inamic de pe harta. Poti completa multe locatii fara sa omori pe cineva, trebuie doar sa cunosti suficient de bine jocul.
Si daca poti evita lupte inseamna ca AI-ul poate fi oricat de prost, necontand asta? Ca nu inteleg unde bati, nu a zis nimeni nimic de cat de generic e the last of us sau de cate lupte poti evita.

Daca ai jucat pe Grounded si nu vorbesti doar din auzite, ar trebui sa iti amintesti cum jocul isi arata greselile tocmai in secventele in care nu poti aborda inamicii stealth.

In final, nici macar nu e nevoie sa abordezi jocul stealth. Daca alergi destul de repede inamicii nici nu apuca sa se spawneze si poti trece peste sectiuni intregi in felul asta. Asa am si reusit sa termin ultimul capitol, a fost teribil de greu altfel, m-am inspirat de la clipul de mai jos (exemplul perfect la 3:00:30):