Single post: No Man's Sky
-
\
Vezi tu, asta e problema mea. Inteleg ce zici sa imi impun eu un obiectiv, dar cand sunt atatea chestii care ma fac sa fug de joc sau sa vreau sa-l fugaresc, e greu sa imi fac rabdarea de a sta si cauta tot felul de resurse de care n-am mai auzit in viata mea. Iar de beacons am zis si eu, ca gasesti diverse cu ajutorul lor. Dar pana la urma ai pe fiecare planeta un numar finit de monoliths, transmission outposts si alte alea, incat dupa ce faci 1-2 planete deja stii ce te asteapta si la urmatoarea. Chiar nu poti spune ca nu e un grind.
Eu cred in continuare ca mai au de lucrat la el, pe langa fixurile de performanta ar fi bine sa mai aduca si content, sa mai lucreze la algoritmii care genereaza lumile prea asemanatoare si sa iti dea ceva mai interesant de facut decat strangerea de minereuri ca sa ajungi in centrul universului. Si apropo, stii care mi-e teama? Ca daca ma apuc acum serios sa incerc sa ajung acolo, dupa vreo 30h parca vad ca reusesc si ma trezesc in mijlocul universului spunand: Kaka maka, asta-i tot? Pentru ca pastrand calitatea jocului pana la final, nu pot sa nu cred ca si sfarsitul jocului va fi dezamagitor.
Mi se pare ca se aseamana tot mai mult cu Destiny si The Division ca nivel de grind, dar alea macar au rulat fara probleme si au avut gameplay foarte bun.