Eu nu stiu cum aveti rabdare sa vizionati un review de 36min. Nu stiu cum aveti rabdare, si nu stiu nici cum aveti timp de asta. Eu nu o sa ma uit la el, insa as zice ca e un joc greu de explicat si definit, iar daca unora nu le place dupa ce l-au jucat, e de inteles. Am vazut si reviews favorabile. Tine de fiecare pana la urma, e clar ca n-au livrat ce au promis, dar nu e un joc atat de rau cum vad ca aveti multi care nu l-ati jucat impresia.

Nu merita cumparat la pret full, dar asta nu inseamna ca trebuia lansat la 30$. Atunci sa lanseze si FIFA la 30$ ca doar e acelasi lucru anual, munca e minima. Sau Watch Dogs care abia rula la lansare, si era un downgrade fata de ce vazusem initial, si el trebuia sa fie la juma de pret pastrand aceasi logica. Sunt zeci de exemple de jocuri care n-au livrat ce au promis sau care au avut probleme tehnice la lansare.

Repet, am mai zis asta cu ceva pagini in urma: La cum e jocul acum, merita cumparat si incercat, dar cand ajunge sub 100ron. E o diferenta intre a spune ca un joc trebuie sa se lanseze la 30$ si a spune ca merita cumparat doar cand ajunge la 30$. Va rog sa intelegeti diferenta pe care incerc sa o subliniez.

Eu am vreo 9 ore in el si m-am cam plictisit. Daca nu erau atatea probleme de fps si crash, cred ca atingeam 15h. Iar daca plateam 100RON pe el nu ma consideram nemultumit. Noroc insa cu shared accounts