Single post: Ghid Xbox One
-
Member

Originally Posted by
Florin85
Lamuritima in privinta unui aspect tehnic , legat de noul Xone S , ca sa beneficiez de rezolutie 4k am priceput , ca iti trebuie un tv care sa stie 4k.Pana aici am inteles .Ca atatea specificatii mau bulversat ( hdr 10 , hdr ultra , hdr pro
). Am un tv 4k , are hdr pro, pot beneficia de 4k pe xone s?
Din cate stiu eu Xbox One S suporta HDR 10, celalalt mod HDR e Dolby Vision, iar HDR PRO e un nume dat de LG care zice ca HDR PRO suporta amandoua tipuri de HDR adica HDR 10 si Dolby, nu stiu cat e de adevarat si eu am avut confuzia aceasta, Eu pana la urma mi-am cumparat un LG 4k cu HDR Pro care intradevar cand ii pun un videoclip HDR pe USB se schimba imaginea singur pe modul HDR, Dat fiind ca ai HDR Pro ma gandesc ca ai LG, Demo UHD-3D - Ultra-HD / 4K / HDR / 3D desarca pe usb un videoclip si dupa aceea redal pe TV, ai sa vezi ca o sa ti se inschimbe imaginea daca suporta, doar sa fii sigur, dar odata ce ai HDR PRO e bun,am si eu tot HDR PRO[COLOR="Silver"]
---------- Post added 08-09-2016 at 06:40 ----------
---------- Post added 08-09-2016 at 06:40 ----------

Originally Posted by
RhadooR
Buna ziua. As avea cateva intrebari in legatura cu o consola xbox one pe care mi-am achizitionat-o chiar ieri. Ma poate ajuta careva? Va multumesc!
Intreaba si ti se va raspunde