Single post: iPhone 7 & iPhone 7 Plus
-
Admin
Mai fac un pariu cu voi: fara jack-ul acela mirobolant si cu toate prostiile incluse in i7 (nu prea multe, zic unii)... facem pariu ca o sa bata orice record de vanzari?
Bine, noi aici suntem mai carcotasi de felul nostru, ne legam de orice gasim in neregula (si e ok, pana la un punct)... dar mai sunt altii care vad si partea plina a paharului.
Uite, macar tudyniuz a fost sincer, si a recunoscut ca el isi cumpara un smartphone in zilele noastre dupa un singur criteriu: designul! Sunt banii lui si ii acordam dreptul sa-si aleaga pe ce criteriu vrea. Eu unul insa recunosc ca nu m-ar fi deranjat sa fi ramas designul la fel (nu ca ar fi prea multe schimbari), dar vroiam neaparat urmatoarele chestii:
01. Baterie mai mare (sau sa reziste mai mult) - Checked!
02. Waterproof (mai ales de cand m-am mutat la tara) - Checked!
03. Viteza mai mare (pt. ca totusi mai si lucrez pe el, si cred ca a fost device-ul meu de gaming in ultimele 10 luni or so) - Checked!
04. Luminozitate mai mare (da, simt nevoie de mai mult, de cand lucrez asa mult outdoor) - Checked!
05. Capacitate mai mare sau port microSD (da, eu sunt ala care plange cu 128GB) - Checked!
06. Sa nu mai fie camera in afara (chestie de gustibus, mai ales ca dupa un back cover dispare) - Nope!
07. Black model (la naiba daca mai vad "Space Grey" turbez) - Checked!
08. Better cameras, better flash - Checked!
09. Wireless charging (desi nu sunt convins deloc ca face bine bateriei) - Nope!
10. NFC (ca tot e la moda) - Nope!
Acum nah... pentru 7 din 10, eu sunt multumit! Pretul ma omoara... sper sa aibe oferte bune cei de la Vodafone sau Orange...
---------- Post added 08-09-2016 at 18:33 ----------
Mint, mai vroiam 2 chestii:
11. Dark mode la iOS (i hate white stuff - but not white ppl) - Checked in iOS 10!
12. AMOLED screen (dar nu speram sa le acorde Samsung acces la asa ceva - not yet) - Nope!