Single post: iPhone 7 & iPhone 7 Plus
-
Admin
iPhone 7
S-a rezolvat mai! A declarat Tim Cook ca vor exista 2 variante la fiecare model. Cu si fara jack. Doar ca varianta cu jack nu va mai fi waterproof, nu va mai avea haptic feedback si noul Home button, va avea single speaker grill iar bateria va fi mai mica. Happy now?
---------- Post added 09-09-2016 at 10:44 ----------
Asta e si mai tare: Tim Cook a declarat ca pentru cei nostalgici dupa analog jack Apple a creat o serie intreaga de telefoane performante. Acestea se pot achizitiona din orice Apple Store si se numesc: iPhone SE, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. 
---------- Post added 09-09-2016 at 10:48 ----------
Apropos, nu cred ca s-a plans cineva cand Moto Z, Oppo R5, LeEcco Le Max si altele au venit fara jack. Dar daca tot suntem pe domeniu de gaming, la fel nu a plans nimeni cand Nintendo a facut la fel cu Game Boy Advanced SP (si asta prin 2003).
P.S. Eu fac haz de necaz pt. ca nu ma deranjeaza, iar daca tin neaparat sa ascult la casti pe telefon, i can simply use the jack adapter. Oricum deja mi se par puerile discutiile astea despre un amarat de jack. Ca la fiecare model, a aparut ceva de care sa se lege toti. Asta cum se numeste oare? JackGate? sau AnalogGate?