Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
Nu mai avem nevoie de cabluri, doar de adaptoare sau cutii pentru casti, vom cara mult mai putine la noi.
Hai ca deja exagerati si voi. Adaptorul acela sta infipt in jack-ul de la casti, are vreo 10g... nu e ca si cand ti-ar indoi spatele sau iti trebuie cunostinte de arhitectura ca sa vezi pe unde-l strecori. Cat despre casti (cele pe care le folosesc pe drumuri), eu si in ziua de azi le tin in carry case (de fapt nici nu cumpar casti care nu vin cu asa ceva)... deci nu vad unde ar fi diferenta intre cutia de azi vs cutia de maine (avand in vedere ca, cea de maine mai face si recharge la castile wireless).
Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
Uneori am impresia ca daca apple ar face downgrade la specificatii sau rezolutie tot se vor gasi oameni care sa spuna ca oricum nu aveam nevoie de atata .
Asa cum exista oameni care la fiecare lansare Apple fac de rahat produsele lor, indiferent ce imbunatatiri au adus... Culmea stii care e? Ca le mai si cumpara! E ca si cand ar rade la un rahat, si cand nu-i vede nimeni il iau si-l baga in buzunar... Nu stiu ce sa zic, dar daca nu-ti place, asta e... nu te obliga Apple sa-l cumperi! Dar macar nu fi ipocrit!

---------- Post added 09-09-2016 at 15:23 ----------

Ah, intre timp a postat AndRewqp, cu cateva argumente foarte pertinente. Sunt curios insa AndRewqp, ce vrei sa faci cu o rezolutie mai mare pe i7 (avand in vedere ca i7+ e prea mare)? De curiozitate, ai pus vreodata un i6 langa un s6, care are totusi aproape dubla densitatea de pixeli (577 ppi vs 326 ppi)... si sa observi diferentele de rezolutie? Ma refer de la o distanta normala, nu de la 10cm... desi e greu de observat chiar si asa.

Cum zice si AngelOfPain, eu sunt unul din cei care se bucura ca nu au crescut rezolutia. Pentru un telefon mi se pare mai mult decat OK, totul e crisp... a dubla sau tripla rezolutia la un astfel de telefon in calculele mele nu rezulta decat irosirea resurselor (baterie, gpu, cpu, etc.). Cred ca singurul loc unde e nevoie de rezolutie mai mare, este pt. VR... iar acolo din pacate va mai trebui sa asteptam ecrane 4K, pentru ca pana si 2560 x 1440 e prea putin pentru ambii ochi!

Cine stie, poate tu ai vrut sa zici ca ti-ai fi dorit sa vezi o diagonala mai mare... eventual un 5", intermediar intre cel de 4.7" si cel de 5.5". Dar nu cred ca ar merita inca un produs de genul.

Btw, eu am trecut de la i6 la i6S+ tocmai pentru ca aveam nevoie de diagonala mai mare de lucru... si am fost constient de faptul ca un 5.5" o sa-mi faca zile grele. Si mi le face in continuare, chiar si dupa aproape un an de folosinta... insa la final de zi, ma multumesc cu productivitate mai mare, chin mai mic pt. ochi, etc. Cine stie, poate as fi luat chiar si un 6" pt. asta. Insa recunosc ca 6-ul (sau 7) e perfect pt. single handed stuff (cel putin pentru mainile mele)... 5S-ul mi se pare deja o piticanie, ma dor ochii dupa 5 minute de citit pe el.