pai am acum, din intamplare ca mi s-a stricat telefonul, un s6 iar ecranul si dimensiunea lui este absolut perfecta pentru mine, da ar fi o idee foarte buna sa creasca de la 4.7 la un 5.1 ceva de genul, pentru ca si eu am zis ca 4.7 e destul, dar dupa 1 an de zile de 5.2 (z2) si cateva luni de 5.1, nu cred ca as mai putea cobora sub aceasta dimensiune. vreau eu rezolutia aia PLUS amoled, este incredibil ecranul amoled si mare pacat ca inca nu a ajuns tehnologia si la apple, sunt convins ca urmatoare generatie sigur va avea amoled.

eu o sa-mi cumpar la anul un telefon care sa ma tina mai multi ani si mi-ar fi placut foarte mult sa vad aceste schimbari la iphone ca asa mi-ar fi fost mai usoara decizia, dar daca vine s8 care va fi mai future proof probabil ca il aleg pe acela si nu pentru ca imi place androidul sau samsung, ci pentur banii pe care i-as da primesc mai mult si este future proof, eu schimb telefonul la 3-4 ani, nu la 1-2 ani.

imho!

ps: am pus ecranul de la i6s langa un s7 si sincer mi-a placut mult mai mult cel de la s7, nu sunt mare expert si nu urmaresc fiecare pixeli si nu mai stiu eu ce prostie, dar asta e impresia care mi-a lasat-o. si banuiesc ca niciodata nu strica o rezolutie mai mare atat timp cat bateria face fata.

---------- Post added 09-09-2016 at 15:34 ----------

BTW nu stiu daca s-a postat: i7 -> 2gb de ram, i7+ -> 3gb de ram, alt motiv sa alegi +