OK, ultimul meu post pe tema asta... pentru ca am obosit si nu primesc niciun ifon moka, asa ca.... Pe scurt, daca si asta e "acelasi telefon", atunci poti spune ca toti sunt niste copiatori, pentru ca din punct de vedere al design-ului cam toate sunt la fel (vezi Parazitii cu "Toate-s la fel!"). Dreptunghiulare, ecrane similare, daca nu ai vedea specificatiile sau siglele in 90% din cazuri ai spune ca-i acelasi telefon.
Acum, revenind la iPhone 7 (+ in cazul meu, pt. ca el ma intereseaza) daca cu baterie mai mare, ecran cu 25% mai luminos, care acum e si waterproof, se duce la 256GB spatiu de stocare, are dual camera cu f/1.8 (f/2.8 pe tele) si quad led, 7Mpx pe frontala (fata de 5), are quad core (in loc de dual core), 3GB RAM (in loc de 2), stereo speakers, faster network (450Mbps), procesor cu 40% si gpu cu 50% mai rapide decat generatia anterioara, black option (fara antene aiurite), haptic engine, and so on... daca toate astea inseamna ca "E ACELASI TELEFON, BA!", atunci pot sa-ti spun ca iti cumperi degeaba alte placi video, procesoare, camere foto, boxe, placi de retea, etc.. ... pentru ca-s aceleasi. Hai sa fim seriosi...
And i'm out (for a while)... Ma duc sa vad ce ranting mai e pe aria lui PS4 Pro. Nu de alta, dar pe cea cu Android si Microsoft cam bate vantul
P.S. Eu ma bucur ca macar nu a iesit asa cum se zvonea (sau cum isi doreau unii)...