Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Nu stiu frate, cate unii vorbiti doar ca sa va aflati in treaba si uneori ma simt ca un retardat pentru ca-mi plac produsele Apple. Zici ca sunt ultimu jeg de om cand va aud "uite-l si p-asta, are aifon! HA HA HA !!".
Imi pare rau, dar asta e in totalitate problema ta. Pentru ca nu e normal deloc ceea ce spui tu. Daca utilizezi un anumit produs, daca spui un anumit lucru, daca desfasori o anumita activitate, trebuie sa o faci pentru ca asa iti doresti tu si sa ti-o asumi. Nu sa astepti validare din partea celorlalti, iar atunci cand nu o primesti, sa ai reactii care seamana extrem de tare cu caderile nervoase (vezi ultimele tale postari pe acest thread). Ce mama dracu', suntem oameni mari. Plus ca pari un om destul de echilibrat in general, deci chiar nu inteleg de ce te supara atat de tare ce spun ceilalti. Stiu ca ai mai facut o chestie de genu' pe ceva thread legat de Watch Dogs, cand a spus cineva ceva negativ despre joc, efectiv l-ai distrus "Ceeee, nu te obliga nimeni sa-l cumperi!", "Ce ne tot lamentam atat?" si alte remarci de acest fel, care ar face pe oricine sa inteleaga ca in momentul in care vrea sa spuna ceva ce nu ii place, sa taca din gura. Ori suntem pe un forum, ultima data cand am verificat.
Putem discuta in contradictoriu. Nu?

Intotdeauna pentru cineva, in lumea asta, indiferent cine esti si cu ce te ocupi, telefonul pe care il folosesti, masina pe care o conduci, job-ul pe care il ai, perspectivele tale despre lume si viata, pana si familia si prietenii pe care ii ai, vor fi mediocre/nepotrivite/naspa. Am pareri diametral opuse fata de tine in ceea ce priveste telefonul asta, la fel ca multi altii de pe thread-ul asta. Asta nu inseamna ca are vreun sens ca tu sa tii cont de ceea ce spun eu sau sa te afecteze in vreun fel. Bucura-te intotdeauna de lucrurile care iti fac placere si nu pune la suflet opiniile unei adunaturi de necunoscuti de pe Internet. Linisteste-te si fa abstractie de ei. Nimic nu conteaza mai mult decat ceea ce crezi si ce iti doresti tu.