Quote Originally Posted by Darthstone View Post
De aseara inca nu am reusit sa ma hotarasc pe ce mod sa las pe TV. Parca as umbla unpic la contrast si adancime de negru dar se pierd din detalii, daca las undeva spre default, negrul e albicios. Cineva cu samsung niste sfaturi?
Depinde si ce serie ai de la Samsung.In aceasi situatie am fost si eu acum cativa ani cu un Samsung de caca.Am incercat toate setarile gasite de pe internet,erau ok,dar cand stingeam lumina era jale,negrul devenea cenusiu,clouding la greu,de rahat ce sa mai.M am documentat,si m am orientat spre Sony,panou VA care ofera un nivel de negru f bun.Imaginea este superba,cu unghiurile de vizualizare stau mai prost si cu partea de smart.Samsung de la seria 7000 in sus ofera o imagine buna,dar au si preturi pe masura.Mai poti incerca un artificiu,ca sa ti imbunatateasca nivelul de negru pe timpul noptii.Cumperi o banda cu leduri,care se conecteaza la un port usb,1 metru este de ajuns.Le gasesti mai peste tot acum,selectezi o culoare calda si ai sa vezi ca aduce o imbunatatire a imaginii.