Quote Originally Posted by Minimize View Post
Am o intrebare pentru toti acei dintre noi care cocheteaza cu gandul de a-si achizitiona noul PS4 PRO :
Care este motivul pentru care doriti sa faceti investitia si credeti ca diferenta de pret/performanta merita fata de PS4 pe care il detineti deja ?

Pentru mine, initial primul motiv a fost "4K" , supergraficawowmisto dar odata cu asta am nevoie si de un display 4K pe care nu il detin deja, si daca imi iau un display 4K acesta trebuie sa aiba HDR si sa fie true HDR , nu ce se vinde mascat . Acest HDR trebuie sa fie HDR 10 si nu Dolby Vision iar singurii producatori care fac acest tip de display sunt , ati ghicit , Sony si Samsung - extrem de ieftini de altfel.
Pentru cei care se gandeau ca poate vor si un nou TV 4K cu noua jucarie , ganditi-va bine si asteptati-va la o mare gaura in buzunar pentru a va limita la o grafica care nu e nativ 4k si limitata la <30 fps. Va trebuie o diagonala de minim 55" si preturile pleaca de la 2000$+

Concluzie: Nu se merita achizitionarea unui display 4k pentru PS4Pro (doar daca il aveti deja).
Un display 4k arata mai bine doar la rezolutie 4k , daca vreti sa optati pentru 1080p cu mai multe frames, un display nativ 1080p va arata tot timpul mai bine datorita downscaling-ului 4k-1080p (blur).
Eu pentru îmbunătățirea de grafică în full HD.
Dacă or să fie ceva fps-uri în plus și mai bine.